PSD luptă cu moțiuni simple. Chirieac - Stănescu, replici. ”Vă dau scris! Guvernul Cîțu nu va rezista un an”

Bogdan Chirieac - Paul Stănescu, captură foto Antena 3
Bogdan Chirieac - Paul Stănescu, captură foto Antena 3

Paul Stănescu a anunțat două moțiuni simple, dar și o posibilă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. 

Analistul Bogdan Chirieac a spus, la Antena 3, că PSD face ”non-combat”. ”Stați puțin, spuneți concret, ce trebuia să facem noi în momentul în care președintele Iohannis nu a respectat Constituția României? Să desemneze de la partidul de pe primul loc prim-ministrul, să vadă dacă PSD e în stare să facă majoritatea... Ce putem să facem? Nu putem să facem decât moțiune de cenzură. De ce ziceți că facem non-combat? Nu avem pârghii” a intervenit Paul Stănescu. Social-democratul crede că ”poporul va ieși în stradă și ei vor pleca”. ”Vă dau scris: Guvernul ăsta nu va rezista un an de zile, nu are cum să reziste la măsurile pe care le iau”, mai consideră Stănescu, conform declarației făcute în emisiunea lui Radu Tudor. 

Bogdan Chirieac l-a întrebat direct pe Paul Stănescu dacă are în vedere PSD manifestații de stradă, având în vedere că s-a luat decizia înghețării pensiilor. ”Analizăm și acest lucru” a răspuns social-democratul. ”Ah, analizați... Mă gândesc că USR și PNL au făcut numeroase mitinguri nu cred că au analizat așa mult, au trecut direct la fapte. Sigur că mitingul din 10 august risca să dărâme statul român, când s-a încercat să se intre în clădirea Guvernului, dar am văzut că majoritatea publicului a fost de acord” a comentat Bogdan Chirieac. ”Ce ne spuneți să facem atunci?” a întrebat Paul Stănescu. ”Nu știu, credeți-mă” a răspuns Bogdan Chirieac. ”Singura pârghie să dai un Guvern jos în Parlament e moțiunea de cenzură, nu există altceva” a continuat liderul PSD. 

Secretarul general al PSD a anunțat două moțiuni simple, pe Sănătate și pe Fonduri Europene, dar au în vedere și o moțiune de cenzură ”când va permite aritmetica”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel