Prinţul Charles, întâlnire cu Familia Regală Română

Familia Regală a României
Familia Regală a României

Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Regale Britanice, a fost primit în această seară la Palatul Elisabeta de către Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.

La ora 18,00 un convoi de maşini şi-a făcut apariţia pe Intrarea Româneşti din faţa Palatului Elisabeta. Prinţul Charles a fost întâmpinat în faţa Palatului Elisabeta de Principesa Margareta şi Principele Radu. Înaltul oaspete britanic a îmbrăţişat-o pe Principesa Margareta, după care i-a sărutat mâna. Apoi, i-a strâns mâna Principelui Radu, cei trei îndreptându-se, pe covorul roşu, spre intrarea palatului. Patru militari ai Brigăzii 30 Gardă şi Protocol Mihai Viteazul au prezentat onorul oaspetelui, transmite Agerpres.

Ceremonia a fost întregită de şase jandarmi călare de la Jandarmeria Română, îmbrăcaţi în costum de paradă. 

Ceaiul privat va dura aproximativ 50 de minute, evenimentul desfăşurându-se în Salonul Alb. Potrivit reprezentanţilor Casei Regale, dacă vremea va permite, la finalul evenimentului Prinţul Charles va merge să-şi vadă arţarul din grădina Palatului Elisabeta, plantat în anul 2011.

[citeste si]

Principesa Margareta este fina ASR Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. Întâlnirea are loc la finalul celei de-a doua zi a vizitei oficiale pe care Prinţul Charles o efectuează în România.

Vizita oficială a Prinţului Charles în România a început miercuri, când Alteţa Sa Regală a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I și a fost decorat de către Președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național ”Steaua României”.

În această dimineaţa, înaltul oaspete britanic a vizitat la Muzeul Satului, a fost primit de premierul Sorin Grindeanu. După amiază, a fost primit de patriarhul Daniel şi a vizitat Ambasada Marii Britanii.

Vizita oficială a Prinţului Charles în România se va încheia mâine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel