Primăria Capitalei va sponsoriza echipa de handbal Oltchim

Oltchim2
Oltchim2

Consiliul General al Municipiului Bucureşti au aprobat, vineri, un proiect de  hotărâre pentru a sponsoriza echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea. Banii alocați urmează să fie destinați participării echipei la competițiile internaționale în care echipa este angrenată.

 Primăria Capitalei va sponsoriza cu un milion de lei echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, suma urmând să fie alocată din fondul de rezervă al municipalităţii, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat CGMB.

 Proiectul de hotărâre are inclus în anexe un referat al preşedintelui clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, în care se menţionează că, în prezent, gruparea sportivă se confruntă cu o situaţie financiară deosebit de grea şi nu mai poate susţine echipa de handbal ferminin.

După supunerea la vot a proiectului, consilierii PDL din CGMB au contestat numărătoarea voturilor. Potrivit acestora, proiectul nu ar fi întrunit numărul de voturi necesare aprobării, însă preşedintele de şedinţă a declarat proiectul ca fiind votat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel