Presa internațională, despre Bute: "Meciul a fost sâmbătă seara, iar el nu a apărut în ring"

Presa internațională a comentat dur prestația lui Lucian Bute împotriva lui Jean Pascal.  "Poate că Lucian nu a aflat că are meci, trebuia să-l anunțe cineva. Meciul a fost sâmbătă seara, iar el nu apărut in ring", au notat jurnaliștii de la Montreal Gazzette. Jean Pascal a fost declarat învingător de toti cei trei arbitri: 116-112, 117-110 si 117-111.

"Poate ca Lucian Bute nu a aflat, cineva trebuia să-l anunțe. Meciul a fost programat sâmbătă noaptea, dar el nu a apărut în ring. Poate că atunci când se pregătea în vestiar, unul dintre oamenii din staff-ul lui ar fi trebuit să-i dea una peste cap să-l trezească" - Montreal Gazette, conform Mediafax.

 "Pascal a dominat un Bute apatic în drumul spre o victorie la puncte, venită în unanimitate. Câștigătorul a avut succes prin rafale feroce care și-au atins de multe ori ținta, mai ales în zona ochilor.

Niciunul dintre pugiliști nu a fost grav rănit sau trimis la podea. Bute a fost inexplicabil de ezitant de-a lungul luptei. Cea mai bună repriză a sa a fost ultima, în care a descărcat zeci de pumni, a forțat KO-ul, dar a fost prea tarziu" - Ring Magazine.

 "Intr-unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale, fostul campion mondial IBF la supermijlocie a fost bătut clar de Jean Pascal. Bute parcă a avut mâinile legate până in repriza a 12-a, abia atunci a uitat frica față de adversarul său. După lupta, Bute a declarat că vrea revanșa, dar nu cred că fanii ar fi interesați să vada o noua luptă plictisitoare" - Boxing News 24.

 Jean Pascal a fost declarat invingator de toti cei trei arbitri: 116-112, 117-110 si 117-111.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel