Preda dezvăluie motivul pentru care Geoană va fi numit comisar de Ponta

Cristian Preda a vorbit la Alba Iulia despre motivul pentru care  Victor Ponta doreşte să îl numească pe Mircea Geoană comisar european.

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta are de gând să îl numească pe Mircea Geoană comisar european pentru a scăpa de un competitor în interiorul PSD în privinţa prezidenţialelor, lucru pe care îl consideră "inacceptabil".

"Victor Ponta are de gând să îl numească pe Mircea Geoană comisar pentru a scăpa de un competitor în interiorul PSD în privinţa prezidenţialelor. Ceea ce este absolut inacceptabil, adică în loc să îl susţină pe Dacian Cioloş, care a făcut un mandat foarte bun, Ponta vrea să plaseze un om care s-a compromis deja, domnul Geoană, în Comisia Europeană. Suntem evident împotriva unei asemenea manevre. Credem că poziţia de comisar european din partea României nu trebuie să fie un premiu de consolare sau obiectul unui troc politic la PSD care să-l avantajeze pe Ponta în competiţia lor pentru cine este prezidenţiabil din partea socialiştilor", a spus Cristian Preda.

Europarlamentarul i-a cerut public premierului Victor Ponta deschiderea unei discuţii publice despre portofoliul pe care România îl va viza la Comisia Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel