PP-DD a depus la Birourile Permanente demisiile în alb ale celor 27 de traseiști

Haralabie Voichitoiu
Haralabie Voichitoiu

Liderii grupurilor PP-DD din Camera Deputaţilor şi Senatului au depus la Birourile Permanente demisiile din Legislativ ale celor 27 de parlamentari care au plecat din partid de la alegeri și până în prezent.

[caption id="attachment_377902" align="alignleft" width="310"] Haralabie Voichitoiu[/caption]

 Haralambie Vochiţoiu, liderul de grup al senatorilor PPDD,  a spus că demisiile, fiind acte de voinţă unilaterale, trebuie doar luate la cunoştinţă, ele fiind deja efective. "Documentele pe care le-am semnat înainte de alegeri au fost că ne dăm demisia şi plecăm din Parlament, dacă nu mai suportăm lupta politică", a declarat Vochiţoiu.

 Acesta a respins ideea că ar fi vorba de o formă de şantaj la adresa foştilor colegi. "Nu este o formă de şantaj. Nu faceţi din Tudor Barbu o victimă că nu e", a mai spus Vochiţoiu.

Conducerea PPDD va începe acţionarea în judecată a foştilor parlamentari ai partidului care au plecat la alte formaţiuni sau care au fost excluşi şi le va cere câte 2 milioane de euro, bani pe care aceştia sunt datori să-i plătească potrivit unei convenţii pe care au semnat-o, a declarat luni liderul deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu.

 "Biroul Naţional de Coordonare al partidului a propus ca între fiecare candidat al nostru şi partid să se încheie o convenţie care să prevadă că cel care va fi ales deputat sau senator şi va pleca din partid sau care este exclus din partid pentru că a adus prejudicii să plătească o despăgubire de 2 milioane de euro. În cazul în care parlamentarul respectiv îşi dă demisia din Parlament în termen de 5 zile de la plecare din partid, nu va mai fi nevoit să plătească", a declarat Daniel Fenechiu, liderul deputaţilor PP-DD, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel