Politicianul anului 2017, SONDAJ. ALDE: Românii nu pot fi păcăliți!

Anul 2017 a fost unul plin de surprize politice. Ultima surpriză a anului a fost SONDAJUL DCNews cu privire la politicianul anului. 

Politicianul anului 2017, potrivit sondajului DCNews, este Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE și al Senatului, care a obținut 9.343 de voturi, adică 33,68%.

În topul preferințelor cititorilor DCNews urmează Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, care a obținut 7.098 de voturi (25,59%). El este urmat de liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cu 4.338 de voturi (15,64%). VEZI AICI MAI MULT

ALDE a reacționat pe Facebook dupa publicarea sondajului. 

”Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE și al Senatului, a fost ales Politicianul anului 2017, potrivit sondajului DCNews; acesta a obținut 9.343 de voturi, adică 33,68%. Românii au dat dovadă că nu pot fi păcăliţi de manipulările din spaţiul public şi au oferit încrederea lor unui om politic ce nu s-a îndepărtat niciodată de valorile şi principiile liberalismului şi care a luptat întotdeauna împotriva persoanelor ce aveau ca scop slăbirea statului de drept!” a scris ALDE Sector 6, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel