Pierdere mare pentru "Top Gear". Părăsește echipa

"Top Gear" pierde un personaj extrem de iubit de fanii emisiunii auto.

Actorul Matt LeBlanc, fosta vedetă a celebrului serial american de comedie "Friends", a anunţat joi că va părăsi postul de co-prezentator al emisiunii "Top Gear" de pe BBC după sezonul următor, informează Reuters.Actorul american, devenit celebru în întreaga lume în rolul lui Joey Tribbiani din sitcom-ul NBC, a fost, la momentul începerii colaborării cu "Top Gear", în 2016, primul prezentator care nu era de origine britanică din istoria show-ului.

"Este regretabil"

 Potrivit BBC, Le Blanc, în vârstă de 50 de ani, a invocat drept motiv al părăsirii emisiunii cerinţele prea solicitante impuse de postul său. "Perioadele de timp cerute de lucrul la emisiune şi deplasările extinse... mă îndepărtează de familie şi de prieteni mai mult decât mă simt confortabil", a precizat LeBlanc într-o declaraţie. "Este regretabil, dar din aceste motive nu voi mai continua implicarea mea în emisiune. Voi fi pentru totdeauna un fan al 'Top Gear' şi îi doresc succes echipei în continuare", a adăugat el, conform Agerpres.  

 Top Gear, una dintre cele mai de succes şi profitabile emisiuni de pe BBC, a fost întreruptă în 2015, după ce vedeta emisiunii Jeremy Clarkson l-a agresat pe unul dintre membrii echipei de producţie. În prezent, Clarkson şi alte două vedete de la "Top Gear", Richard Hammond şi James May, prezintă "The Grand Tour", o emisiune dedicată maşinilor pe platforma online Amazon Prime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel