Petre Roman, anunț în direct: Mă despart de PNL! Guran, reacție fulger

Ema Apostu / 08 apr 2019 / 22:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Petre Roman a intrat în direct, la Antena 3, unde a făcut anunțul.

Petre Roman a comentat situația lui Augustin Lazăr, după ce acesta a anunțat, astăzi, că a trimis Dosarul Revoluției în judecată.

"Sunt profund indignat că acest anunț în fața societății românești, privind Dosarul Revoluției, este făcut de Augustin Lazăr. Adică dacă nu ar fi fost dezvăluirile, documentele care arată că Augustin Lazăr, în loc să servească legea, a servit cele mai negre ținte ale regimului Ceaușist, care era situația? (....) Cu toate acestea dânsul vine și vorbește despre datoria de onoare. (....) Dacă nu erau aceste documente, noi, astăzi, eram în situația ca unul dintre cei mai bravi români, Iulius Filip, să fi fost uitat, iar acela care l-a ținut sub tortură să fie procuror general al României ", a spus Petre Roman.

"Ce mai aşteaptă PNL?"

 

"Augustin Lazăr nu a servit legea. Dacă o servea, îl elibera pe Iulius Filip. Daca ar fi servit-o, nu pățea nimic, nu era situația de așa natură încât să pățească ceva foarte grav, pe lângă ce pățise Iulius Filip. Dumnealui s-a asociat cu ce i s-a cerut, nu cu legea. Aici mă despart cu multă durere de actualii conducători ai PNL. Ce mai aşteaptă, în faţa acestei situaţii?", a mai spus Petre Roman.

Aflat în platou, Virgil Guran, a reacționat imediat:

Virgil Guran: Dar ce treabă avem noi, domnule Petre Roman?

Petre Roman: Cum ce treabă aveţi?

Virgil Guran: Aţi văzut vreo reacţie din partea noastră? Ne acuzaţi pe nedrept.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24