EXCLUSIV  Pentru toți banii din lume. Adevăr crunt din spatele unui faimos muzeu din L.A.

Roma, 1973. Nepotul celui mai bogat om din lume a fost răpit. Presa voia să vadă lacrimile mamei, Gail. O credeau bogată. Era falită, nu săracă! Cu trei copii, fără nicio pretenție de la socrul său, J. Paul Getty, cel mai bogat om din lume.  

Cel mai mare fiu al lui Gail este Paul. Avea un atașament special față de bunicul Getty. Își iubea și tatăl. De la bunicul său învățase ce e un ”Getty”. De la tatăl său, să se drogheze. ”De ce nu te iubește familia ta?” l-a întrebat pe Paul unul dintre răpitori. ”Eu cred că mă iubește” i-a răspuns Paul, fără să știe câte luni va zace în mâinile răpitorilor și prin ce momente sfâșietoare va trece. Este adevărata dramă a unui Getty, J. Paul Getty al III-a. 

[citeste si]

J. Paul Getty, bunicul, a fost cel mai bogat om din istorie. Și cel mai avar. Lucrurile erau singurele care contau pentru el. Nu voia să plătească bani statului, așa că putea face doar investiții. În lucruri. 

Răpirea nepotului său îl scoate pe J. Paul Getty în fața presei. Le spune jurnaliștilor, zâmbind, că nu este dispus să dea absolut nimic pentru răscumpărarea lui Paul, fiindcă are 14 nepoți, ce ar însemna să plătească pentru fiecare dintre ei? Avea doar trei și toți banii din lume. Ce-și dorește cel mai bogat om din lume? Mai mult! Ce ar fi dispus să dea pentru nepotul său, ”sânge din sângele său”? Nimic. 

E povestea cruntă, dar reală, a familiei Getty. 

”Pentru toți banii din lume” este denumirea ultimului film adus de Vertical Entertainment în România. Va putea fi vizionat în cinematografele românești din 2 februarie 2018. Este un film inspirat din fapte reale. 

Lucrurile pentru care cel mai bogat om din istorie, J. Paul Getty, ar fi dat tot sunt acum expuse la Muzeul J. Paul Getty din Los Angeles. 

”Pentru toţi banii din lume” îi aduce pe marile ecrane din 2 februarie 2018 pe Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel