Omul-cheie de la Nana: Cine a înregistrat terenul lui Băsescu

Omul-cheie în afacerea Nana a dezvăluit cine a înregistrat terenul Ioanei Băsescu la Registrul agricol al Primărie. Tudoriţa Nicolae a dezvăluit, după audierea sa în Comisia parlamentară de anchetă Călăraşi, că cel care a înregistrat terenul cumpărat la Nana de fiica președintelui Traian Băsescu a fost Adrian Rădulescu, consilier prezidențial.

"El (Adrian Rădulescu - n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri", a spus Tudoriţa Nicolae, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, ea a răspuns: "Nu. Niciodată".

Chestionată când a aflat că respectivul teren a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

"Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situaţie. Avem de transmis ceva şi e firesc că trebuia să văd", a menţionat Nicolae, care a adăugat că a aflat această informaţie atunci când tranzacţia era deja făcută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel