Oana Zăvoranu l-a umilit pe Pepe și l-a făcut "bichon": Așa sărăcie, mă?

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac dur la adresa fostului ei soț, Pepe. 

Nu trece o zi fără ca Oana Zăvoranu să nu ia la rost showbiz-ul românesc. Bruneta nu are de gând să se oprească prea curând cu atacurile asupra vedetelor de la noi din țară și este pusă serios pe treabă. Așa că, nicio vedetă nu poate scăpa de criticile ei prea ușor. 

Mihai Trăistariu o desființează pe Roxen: Gâfâie, se chinuie să cânte

De data aceasta, focoasa brunetă a lansat un atac chiar la adresa lui Pepe, fostul ei soț.

Oana Zăvoranu l-a făcut "bichon" pe Pepe

Diana Șoșoacă, ironizată la iUmor. Sosia ei, glume tari: Deschideți hotelurile, mi s-au terminat sticluțele de șampon

Oana Zăvoranu l-a desființat pe acesta numindu-l "bichon" și  l-a acuzat de faptul că s-a alăturat artiștilor care fac reclame pe Instagram.

"Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.

Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a bitch", a spus Oana Zăvoranu despre fostul ei soț Pepe, în ultimul ei vlog de pe Youtube, potrivit Spectacola.ro

Delia și Loredana, sărut pe scena iUmor. Momentul care l-a șocat pe Mihai Bendeac: Pupatul ăsta o să fie istorie

Oana Zăvoranu, atac la Pepe după divorțul de Raluca Pastramă

După declanșarea scandalului dintre Pepe și Raluca Patramă, în cea cea din urmă îl acuza că a bătut-o, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj acid la adresa fostului ei soț. 

"Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b@#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că, dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a declarat Oana Zăvoranu pentru spynews.ro.

Întrebată dacă Pepe a fost violent cu ea în perioada în care formau un cuplu, vedeta a spus: "A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. nu cred că a bătut-o ziua în amaiza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”.

Anca Țurcașiu, atacată și comparată cu Loredana: Doamne aşa arăţi mai nou? Păcat, te-ai deformat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel