Oana Pellea critică Guvernul PSD. Mirel Palada: Mi-o aduc perfect aminte cum suferea la mine în birou

Sociologul Mirel Palada a scris un răspuns dur pentru actrița Oana Pellea, care critică venirea la guvernare a PSD. 

”Mesterul Beligan se retrasese intr un tinut imaginar numit Beligania, inconjurat de cartile sale, de visuri, guvernat de legile sale de bun simt, de cultura...Ii urmez modelul...ma retrag intr un tinut imaginar, deocamdata fara nume....dar guvernat de bun simt, cinste, educatie, cultura....nu ma regasesc in Romania de azi...si atat.Nu, nu se numeste retragere se numeste supravietuire. Stiu, e doar o solutie trista pentru a nu participa la ce se intampla azi...” a scris actrița Oana Pellea pe Facebook.  

(w670)

Sociologul Mirel Palada, fost consilier guvernamental, nu a rezistat și i-a scris pe Facebook: ”Vad ca lui Oana Pellea ii e greata de comunisti. S-o intrebe cineva, va rog, ce stare de spirit avea cind se milogea de Ponta sa-i dea niste bani pe nu mai stiu ce pocnitoare de proiect. Parca se intimpla la mine in birou. Parca imi aduc aminte. Parca am si eu o stare de spirit in privinta asta. Parca tot greatza..”
 
Vineri seară, Mirel Palada a scris, pe blogul său, o continuare a revoltei. Sociologul subliniază că Oana Pellea a luat zeci de mii de euro, fonduri guvernamentale, printr-un proiect de la Guvernul condus de Victor Ponta. Proiectul a fost monitorizat chiar de Mirel Palada. Acum, Guvernul PSD conduse de Sorin Grindeanu a dublat salariile actorilor. 
 
”E cinstită și suferă groaznic”
 
Prin urmare, într-un amplu articol de pe blogul său, Mirel Palada scrie: 
 
”Sînt sigur că dînsa a dat dovadă de bun simț atunci cînd cu o mînă lua banii de la kaghebiștii de pesediști, iar cu cealaltă era ocupată să se vaite de catastrofă. Sînt sigur că dînsa e cinstită atunci cînd spune că suferă groaznic de pe urma pesediștilor. Suferă, suferă. O, cum să nu! Suferă cel puțin de cîteva zeci de mii de euro, vă spun eu. Mi-o aduc perfect aminte cum suferea la mine în birou atunci cînd a aflat că proiectul a fost aprobat și va primi finanțare.

(...) Dînsa a pierdut un prilej foarte potrivit să tacă și să cugete. Eu așa știu că ar fi trebuit să facă. Eu așa am învățat la țară, acolo de unde vin.

(...) Dar ar fi trebuit să se gîndească la faptul că, dacă tot e supărată pe ei și îi disprețuiește, n-ar fi trebuit să aibă de-a face cu ei deloc. Trebuia să-i fie scîrbă și acum doi ani, cînd a cerut și a primit bani de la nemernicii de comuniști pesediști. Trebuia și acum doi ani să fie tristă și ambetată de starea dezastruoasă a situației, de faptul că e înconjurată de niște primitivi nemernici, de niște bestii odioase, și trebuia să nu ia bani de la ei. Că sînt niște primitivi și niște bestii odioase și dînsa e o ingenuă morală și deontoloagă și o sfîntă și o martiră, iar sfinții și martirii nu pun mîna pe banii murdari ai ticăloșilor de kaghebiști.” 

”Nu se poate și cu dracul în buzunar, și cu sufletul în rai”

Mirel Palada îi scrie că Oana Pellea trebuia să aștepte bani de la cei pe care-i admiră, cum sunt Boc, Băsescu, Iohannis, Cioloș și, dacă a luat bani de la ei, să se abțină și ”să aprindă o lumînare de sufletul morților și să se spovedească. Și să tacă un pic din gură. Să sufere în tăcere. Sînt sigur că acolo la mînăstire, s-ar fi găsit vreun popă ori călugăr să o învețe că nu se poate și cu dracul în buzunar, și cu sufletul în rai.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel