O româncă - revelaţia lunii în tenis

Tenismena româncă Ana Bogdan a fost desemnată revelaţia lunii aprilie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Ana Bogdan a fost desemnată revelaţia lunii aprilie în circuitul profesionist feminin de tenis, într-o ancheta realizată pe site-ul WTA. 

Bogdan (25 ani), care a reuşit recent să intre în top 100 WTA, a demonstrat luna trecută forma bună care a adus-o unde este în prezent, pe locul 67 în clasamentul mondial. 

La primele sale turnee jucate din luna ianuarie încoace, Ana Bogdan a reuşit să joace două semifinale consecutive pe două suprafeţe diferite, la Monterrey (hard) şi Bogota (zgură), pierzând de fiecare dată în faţa celei care a câştigat titlul, Garbine Muguruza, respectiv Ana Karolina Schmiedlova. 

[citeste si]

Ana Bogdan le-a devansat în această anchetă pe americanca Bernarda Pera şi pe ucraineanca Marta Kostiuk

Bernarda Pera a reuşit şi ea să acceadă în top 100 după ce a ajuns până în sferturi la Charleston, câştigând meciuri cu Jana Cepelova, Daiana Iastremska şi Sara Errani, înainte de a fi învinsă de Madison Keys. 

Marta Kostiuk (doar 15 ani) a devenit cea mai tânără jucătoare, de la Martina Hingis în 1994, care a câştigat un meci în primul tur la Stuttgart. 

Laureatele lunilor precedente au fost taiwaneza Su-wei Hsieh (ianuarie), rusoaica Daria Kasatkina (februarie) şi americanca Danielle Collins (martie). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel