EXCLUSIV  Nuntă Valentin Dragnea - protestatari, sondajul momentului

Câțiva protestatari au încercat să strice nunta lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. 

Nu aveau ceva cu Valentin. Singurul motiv pentru care au dorit să-i strice nunta a fost că este fiul lui Liviu Dragnea, actual președinte al PSD, partidul majoritar din România, aflat la putere, într-o coaliție de guvernare cu ALDE. 

Sute de invitați au fost la nunta lui Valentin Dragnea. Pe un fond emoțional generat de protestele violente din această lună, câțiva protestatari au mers deciși să strice cununia fiului liderului PSD. Deși puțini (poate mai puțini decât s-ar fi așteptat), ei au avut gesturi comentabile. 

(w670)

Prezența protestatarilor la nunta lui Dragnea Jr. a fost apreciază pozitiv sau negativ de către cititorii DCNews. Cei mai mulți au considerat că prezența protestatarilor a fost exagerată. Aproape 30.000 de cititori au susținut această variantă, ei reprezentând 68,80% din voturi. 

Peste 13.000 de cititori au votat că prezența protestatarilor a fost corectă. Ei reprezintă aproape o treime din totalul voturilor. 

Rezultatul votului este de înțeles mai ales pentru cei care respectă viața privată a oamenilor publici. În acest context, vorbim chiar de un subiect mai delicat, viața privată a fiului unui politician, fiu care nu este implicat politic, nu a fost remarcat în spațiul public în niciun fel și care a trecut printr-un moment frumos al vieții sale, după o relație de cinci ani, căsătoria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel