Numele din Guvernul PNL. Promisiunea Alinei Gorghiu

Moderatoarea Cristina Țopescu a întrebat-o, sâmbătă seară, în emisiunea "Dincolo de știri", pe copreședinta PNL, Alina Gorghiu, ce nume vor fi în Guvernul PNL dacă trece moțiunea de cenzură, pentru că oamenii se tem de amintirea unui guvern liberal care a lăsat amintiri neplăcute. 

"Nu cred că echipa trebuie să fie pe primul loc, ci programul de guvernare. Echipa pune în practică programul. La fel de important este să stabilești, ca partid, criteriile în baza cărora faci selecția pentru acea echipă guvernamentală", a spus Alina Gorghiu. 

Copreședinta PNL a adăugat că "nu vreau să dau nume și să fac breaking news-uri din numele viitorilor miniștri. Eu nu voi face parte dintr-un cabinet Predoiu, nici eu, nici Vasile Blaga. Vom rămâne la partid să ne facem treaba așa cum trebuie. Sunt deja foarte multe nume pe care le analizăm, le evaluăm. La începutul lunii octombrie vom ieși cu 2-3-4 nume pe fiecare portofoliu, astfel încât să putem vedea cum se manifestă și-n spațiul public acești purtători de mesaje ai PNL.  Este o promisiune". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel