Nouă teorie în cazul lui Alec Baldwin. Totul ar fi o RĂZBUNARE. Ce s-a întâmplat înainte ca actorul să tragă cu arma

Nouă teorie în cazul lui Alec Baldwin. Totul ar fi o RĂZBUNARE. Ce s-a întâmplat înainte ca actorul să tragă cu arma / Foto: Captură video Sky News Australia
Nouă teorie în cazul lui Alec Baldwin. Totul ar fi o RĂZBUNARE. Ce s-a întâmplat înainte ca actorul să tragă cu arma / Foto: Captură video Sky News Australia

A apărut o nouă teorie în cazul lui Alec Baldwin. Glonțul real ar fi fost pus în armă din răzbunare.

Alec Baldwin, actorul care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine și l-a rănit pe regizorului filmului "Rust", a primit pistolul cu indicația că este sigur. Potrivit unor documente depuse în instanță și citate de BBC, Dave Halls, asistent de regie, i-a înmânat arma lui Baldwin strigând "Cold gun". Actorului i s-a semnalat astfel că pistolul nu are muniție. Mai mult, nici asistentul nu ar fi ştiut că arma era, de fapt, încărcată. 

Când au început filmările, Alec Baldwin a tras cu pistolul de recuzită, după ce fusese asigurat că arma ar fi fără glonţ, dar a împuşcat-o în piept, mortal, pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins. Regizorul filmului, Joel Souza, care se afla lângă ea, a fost rănit la umăr. El primit îngrijiri medicale la spital, dar între timp a fost externat.

Acum a apărut însă o nouă teorie în acest caz. Presa scrie despre mai multe incidente la filmările westernului "Rust", un film independent, cu buget redus. Chiar joi, cu câteva ore înaintea tirului fatal, mai mulţi membri ai echipei au plecat, nemulţumiţi de condiţiile grele de lucru şi lipsa măsurilor de siguranţă, inclusiv în privinţa utilizării armelor de recuzită, transmite Pro TV.  Astfel, a apărut chiar și o teorie care spune că glonțul real ar fi fost pus în armă din răzbunare. Oamenii legii continuă ancheta pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul. 

VEZI ȘI: Primele imagini cu Alec Baldwin, după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine a westernului "Rust"

Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins: Inima mea este frântă

 

Starul hollywoodian Alec Baldwin a declarat vineri că are "inima frântă" în urma decesului unei directoare de imagine după ce el a tras cu pistolul de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, adăugând că ţine legătura cu soţul victimei şi cooperează în cadrul anchetei poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor incidentului, relatează Agerpres, citând Reuters.

"Nu există cuvinte prin care să-mi exprim şocul şi tristeţea cu privire la accidentul tragic în urma căreia a murit Halyna Hutchins, soţie, mamă şi colegă a noastră extrem de admirată", a scris Baldwin într-un mesaj pe Twitter.

"Ţin legătura cu soţul ei, oferind sprijinul meu lui şi familiei lui. Inima mea este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Halyna", a adăugat actorul.

VEZI ȘI: Cine este Halyna Hutchins, femeia împușcată mortal de actorul Alec Baldwin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel