Nicușor Dan vrea să îi strice grătarul lui Dragnea. Îndemn către români

Deși Liviu Dragnea a spus foarte clar, întrebat despre evenimentul de pe Facebook "Grătar la Dragnea", că el a lansat o invitaţie în acest sens doar persoanei cu care a pus un pariu referitor la cine conducea maşina sa, lumea a anunțat că va merge luni la sediul PSD.

Mai mult decât atât, deputatul Nicușor Dan îi îndeamnă pe oameni să vină la eveniment.

"În timp ce Liviu Dragnea pregătește grătarul cu mici în Kiseleff, angajații din sănătate au declanșat astăzi o grevă de avertisment de două ore și pregătesc pentru vineri o grevă generală în sistem.

[citeste si]

Ministrul Muncii a declarat că nu o impresionează deloc astfel de greve, așa că înțelegem de ce la sediul PSD nu se discută concret cum ar putea fi rezolvate problemele din Sănătate. Între timp, angajații din sistem reclamă pe bună dreptate discriminările promovate de noua lege a salarizării în sănătate, care le-a redus veniturile cu sume importante, de până la 1500 de lei. Protestele acestor oameni cărora guvernul le-a luat practic banii din buzunar, după ce le-a promis majorări substanțiale, nu-i impresionează și nu-i afectează pe liderii PSD, obișnuiți să se trateze ,,la noi, la Bruxelles,, sau în alte clinici din străinătate.

Un mic și-o bere în Kiseleff

Românii obișnuiți vor simți însă direct efectele politicii PSD în Sănătate și poate vor merge să-i mulțumească direct lui Dragnea, la un mic și-o bere în Kiseleff", a spus Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel