Mugur Mihăescu, despre bătăile primite în copilărie: Mă învăţasem să stau mai mult pe dreapta. Nu dădea să mă omoare

Sursa foto: Facebook Mugur Mihăescu
Sursa foto: Facebook Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a împlinit, ieri, 53 de ani și a rememorat perioada copilăriei.

"Mama era dulce, mâna ei era cam dură. Mă învăţasem să stau mai mult pe dreapta, că pe stânga avea efectele muncii pe mână şi îmi dădea cu dosul palmei. Pe partea dreaptă aveam bătături, ştii cum faci de la chitară sau de la vioară. Dar eu, în locul ei, cred că mă jucam în picioare. Acum m-am pus în locul ei, văd cu ochii maturităţii cum făceam eu când eram mic, cred că mă vedeai pe toate posturile de ştiri.

Nu dădea să mă omoare. Mama nu era aspră, eu eram tâmpit. Tata 4 bătăi mi-a dat. Le ţin minte pe toate. Cu cureaua. Nici nu plângeam la tata, la mama plângeam de ziceai că m-a omorât. La tata muşcam buza, dar nu plângeam. De la maică-mea le-am luat până la 18 ani. Am meritat.", a povestit actorul, potrivit okmagazine.ro.

Vezi și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu și cât de mult îi seamănă. "Nu m-aș fi SUPĂRAT dacă ar fi ales să devină MĂTURĂTOR. E nevoie"

Mugur Mihăescu, pierdere de peste 1,5 milioade de euro, în pandemie

Mugur Mihăescu a devenit cunoscut cu grupul "Vacanța Mare" și a participat la numeroase turnee prin țară, având mare succes la vremea aceea. 

Acum zece ani, Mugur Mihăescu și-a deschis primul său pub, în Centrul Vechi al Capitalei. Ulterior, alături de fratele său, Liviu, Mugur Mihăescu a mai deschis alte două pub-uri, în aceeași zonă. Din martie 2020, totul s-a schimbat însă şi, conform propriilor aprecierilor, Mugur Mihăescu ar fi pierdut mai mult de 1,5 milioane de euro, ca urmare a efectelor regulilor de protecţie sanitare impuse de autorităţi proprietarilor de cluburi, restaurante şi terase, din cauza pandemiei de coronavirus. 

A fost una dintre cele mai vocale persoane din domeniu, în această perioadă care i-a încercat pe cei din HORECA. În prezent, Mugur Mihăescu are o emisiunea la un post tv.

Vezi și: ”Salut! Sunt Mugur Mihăescu și răspund provocării lui Cîțu! Ah!”

Mugur Mihăescu, în colaps: Îmi vine să plâng! Aici am ajuns!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel