Mugur Mihăescu, în colaps: Îmi vine să plâng! Aici am ajuns!

Mugur Mihăescu / Foto: Captură Antena3
Mugur Mihăescu / Foto: Captură Antena3

Mugur Mihăescu și-a spus și el nemulțumirile, în direct, după ce noile restricții au scos în stradă mii de români. 

Duminică seară, la Antena 3, actorul Mugur Mihăescu s-a arătat deranjat de faptul că „promisiunile au rămas doar promisiuni” în perioada pandemiei Covid-19.

„Au spus un an jumătate doar vorbe! Fapt concret pentru industrie, pentru tot ce înseamnă oamenii afectați de industrie, cu excepția acelui șomaj tehnic care este pomană pentru cei care stau acasă și nu mai au ce pune pe masă... Asta au dat domniile lor timp de un an și jumătate!”, a spus Mugur Mihăescu. 

Mugur Mihăescu, în colaps 

În continuare, Mugur Mihăescu s-a arătat în... colaps. A subliniat faptul că el crede în liberalism, dar că îi pare rău că mișcarea este „în halul ăsta”. 

„Îmi pare foarte rău că am ajuns în situația asta: mișcarea în care eu cred, adică liberalismul este în halul ăsta, indiferent de cine a fost reprezentat. Scuză-mă! Nu m-ai văzut niciodată așa în emisiune!”, a continuat Mugur Mihăescu. 

„Nu mai pot nici să râd! Meseria mea a fost umorul! Eu nu mai pot să fac comedie! Dacă fac comedie, mi-e dezbătută! Cum îndrăznesc să critic?! Mi s-a șters zâmbetul de pe buze! Îmi vine să plâng! Aici am ajuns! Dintr-un tip vesel, jovial... n-am simțit chestia asta nici pe vremea lui Ceaușescu! Și atunci făceam haz de necaz. Acum nu mai am haz.”, a mai spus Mugur Mihăescu, făcând aluzie și la scandalul cu Revelionul 2021 de la TVR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel