”Salut! Sunt Mugur Mihăescu și răspund provocării lui Cîțu! Ah!”

Mugur Mihăescu a spus ce conține vaccinul împotriva COVID-19 din punctul său de vedere. 

Miniştrii, în frunte cu premierul Florin Cîţu, s-au filmat, încurajând vaccinarea. Și Mugur Mihăescu a făcut o filmare în cadrul căreia a spus:

„Salut! Sunt Mugur Mihăescu și răspund provocării premierului. Ce conține vaccinul pentru mine? Vaccinul pentru mine conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară, vaccinul pentru mine conține un milion de oameni aruncați în sărăcie. (...)

Vaccinul pentru mine conține reacțiile aberante și ordonanțele aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuți. Conține o generație întreagă de elevi care au fost puțin alienați în mediul online. (...) Ah, și mai conține și vreo câteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat!”

„Pentru tine ce conține vaccinul? Te provoc! Pentru ceilalți care mă înjură, îi provoc să mă înjure!”, a conchis Mugur Mihăescu.

Ce conține vaccinul pentru premierul Florin Cîțu:

„Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să mi beau cafeaua alături de prieteni, aici, la interior. Să nu mai depindem de masca, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji, dar mai ales, să pot să-mi văd familia în siguranță. Lansez o provocare membilor Guvernului și liderilor Coaliției: ce conține vaccinul pentru voi?"

Coronavirus. 321 noi cazuri și 43 de decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 28 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.077.161 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.037.729 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 321 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 85 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 30.174 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 27.05.2021 (10:00) – 28.05.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 43 de decese (29 bărbați și 14 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Tulcea și Municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel