MRU, atac la Corlățean și Ponta pe tema aderării la Schengen

ungureanu11
ungureanu11

Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, a declarat, luni, că USL doreşte România în afara UE. El a subliniat că declaraţiile lui Victor Ponta şi Titus Corlăţean cu privire la Schengen au "o logică de o toxicitate fără precedent"". În final, cere demisia celor doi. 

"Guvernanţii se dezinteresează total de acest proces de integrare în UE. USL doreşte România în afara UE (...). Declaraţiile domnilor Victor Ponta şi Titus Corlăţean au o logică de o toxicitate fără precedent. În momentul în care spunem că putem trăi şi fără Schengen, replicăm ce ne interesează UE? Putem trăi şi fără UE. Ce ne interesează locurile de muncă? Putem trăi şi fără locuri de muncă. Ce ne interesează prosperitatea? Putem trăi şi în rău", a spus Ungureanu, la o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.

"Pe bună dreptate cerem demisia primului-ministru şi a ministrului de Externe", a mai spus Ungureanu. El a mai spus că ministrul de Interne este "un ministru care nu poate vorbi cu omologii săi".

Potrivit lui Ungureanu, dacă intrarea în Schengen a României va fi amânată încă doi-trei ani, investiţiile de un miliard de euro pe care ţara noastră le-a făcut pentru securizarea frontierelor vor deveni inutile, deoarece "această tehnică devine mult prea veche".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel