MR Ungureanu renunţă la preşedinţie cu o condiție

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, că decizia sa de a candida la prezidenţiale rămâne valabilă şi că ar renunţa la acesta doar dacă ar fi o condiţie pentru unitatea dreptei.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat la "Gândul Live" că toată atenţia sa se duce acum spre altceva, "către unitatea dreptei".

El a mai spus că, până pe 25 mai, s-a vorbit despre partide, iar din 26 mai se vorbeşte de persoane, şi nu despre el, ci despre tiparul candidatului pentru prezidenţiale, şi mai apoi despre cine va fi acest candidat.

Citește și: Alianța PNL-PDL. "E o problemă de marketing POLITIC"

Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că a avut discuţii şi cu Vasile Blaga, şi cu Crin Antonescu şi a precizat că mijloacele cum se ajunge la această colaborare este o chestiune tehnică, ţinând să menţioneze că nu are un mandat de partid pentru a vorbi despre acest aspect.

Despre fuziunea PDL-PNL, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că "este un lucru la cunoştinţa tuturor astăzi, că pe jumătatea de centru-dreapta ar trebui să se ajungă la constituirea unui partid unic", adăugând că "fuziunea este o cale corectă" şi că niciun vot din partea dreaptă nu trebuie irosit.

Citește și: MRU 3% se gândește la prezidențiale

Întrebat dacă ar renunţa la Forţa Civică, pentru a intra pe un post, într-unul din cele două partide, PNL sau PDL, Mihai Răzvan Ungureanu a repetat faptul că nu are un mandat din partea partidului. "Urmează un Colegiu Director, care va analiza rezultatele alegerilor, vom schimba părţi din conducerea executivă a partidului, e un lucru normal", a continuat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel