Monica Macovei: PSD are intenția de a distruge DNA

Invitată la emisiunea  "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, eurodeputatul PDL, Monica Macovei, a declarat că  că premierul Victor Ponta, fostul premier Adrian Năstase și per total PSD au intenția de a distruge DNA, instituție ce se ocupă cu verificarea oamenilor politici.

 "Am înființat DNA exact să investigheze cazuri cu politicieni și face asta cu politicieni din toate partidele. Năstase și Ponta și PSD vor să întoarcă lucrurile acestea. În spatele lui Ponta este Năstase. În 2005, când DNA a cerut autorizație de percheziție la domnul Năstase, Camera Deputaților a respins cererea", a spus Macovei.

 Aceasta a adăugat că unul dintre motivele noului Guvern USL este acela de a obține prescripția pentru acuzațiile ce i se aduc lui Adrian Năstase, acesta nefiind interesat de un verdict de nevinovăție.

 "Cred că de asta au și dat jos Guvernul Ungureanu, că se apropia prescripția în cazul lui Năstase și vor să influențeze soluțiile. Am auzit că pe 10 iunie s-ar îndeplini termenul de prescripție. Este evident că nu vrea să se judece până la îndeplinirea termenul de prescripție", a adăugat Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel