Monica Iacob Ridzi, condamnare. Andrei Țăranu, politolog: Marea dramă a fost...

Politologul Andrei Țăranu a comentat cazul politicianei Monica Iacob Ridzi, care a fost condamnată definitiv, luni, la cinci ani de închisoare cu executare. 

Politogul Andrei Ţăranu a opinat că Monica Iacob Ridzi a fost un personaj "oarecum şters în politica românească, deşi a fost la vârful PD şi apoi PDL".

"Dar ea a venit din zona primarilor, soțul domniei sale fiind primar în Petroșani, și mai puțin din zona politicienilor de mare anvergură. A fost la Parlamentul European, perioadă în care a performat relativ bine. Sunt multe voci care o laudă, din această perspectivă. Marea dramă a fost că a intrat în politica românească aşa cum se face şi cum se făcea până acum. Adică, în momentul în care a ajuns în funcție executivă, a căutat și a găsit bani pentru partid și pentru campania electorală a doamnei Elena Băsescu. Lucrurile sunt cunoscute și au fost probate între timp", a comentat Andrei Țăranu la Digi24.

Politogul a spus că nu are mare importanță la ce s-au folosit banii, atâta vreme cât au fost obținuți prin corupție și folosiţi oneros.

"Până când nu se va schimba legea finanțării partidelor, mereu va exista suspiciunea de corupţie legată de campanie", a spus politologul Andrei Țăranu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel