Monica Anisie, de la îmbrățișarea câștigătoare cu Cîțu, la ”this girl is on fire”. Cum se duce lupta de putere în PNL

Facebook Monica Anisie
Facebook Monica Anisie

Lupta pentru putere în PNL se ascute, dar se joacă şi... la sentiment. Monica Anisie, proaspăt aleasă preşedinte PNL Sector 2, a postat o fotografie în care se îmbrăţişa cu Florin Cîţu, candidatul pe care îl susţine la şefia partidului, dar a transmis şi un mesaj muzical pentru o altă liberală. 

Pe pagina de instagram a Monicăi Anisie a apărut o fotografie în aceasta se îmbrăţişa cu Florin Cîţu, candidat la şefia PNL, cu textul "#echipacâştigătoare". În acelaşi timp, la secţiunea "story", aceasta a avut şi un mesaj muzical pentru candidata de la PNL Sector 3, Claudia Benchescu. Monica Anisie a postat o fotografie de la alegerile interne cu melodia "Girl on fire", a Aliciei Keys. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Monica Cristina Anisie (@monicaanisie)

Monica Anisie, acuzată că a zgâriat un liberal 

Un membru al Partidului Naţional Liberal a acuzat-o pe Monica Anisie că l-a agresat, mai exact că i-a înfipt unghiile în mână, pentru că a vrut se asigure că nu se fură la numărarea voturilor. Declaraţia liberalului a fost difuzată în direct, luni seara, la România TV.

"Doamna Anisie recurge la gesturi de violență. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei", a declarat tânărul liberal care spune că a fost zgâriat de către Monica Anisie. 

VEZI Scandal la alegerile PNL Sector 2. Un liberal acuză că Monica Anisie l-a zgâriat

Orban şi Cîţu, replici acide la alegerile interne din fiecare filială 

"Toate pozițiile pe care le-am dobândit de-a lungul carierei le-am dobândit numai datorită celor care de fiecare dată duc toate bătăliile pentru ca PNL să fie cel mai puternic partid din România. Le-am garantat că PNL rămâne principalul adversar al PSD și al modului distructiv în care PSD afectează istoria României și singura forță politică ce are capacitatea de a învinge PSD în alegeri, așa cum am făcut în alegerile locale parțiale, când PNL a obținut 40,5%.Se vorbește despre 8 ani de guvernare.

Eu îmi doresc să guvernăm 12 ani, 16 ani, 20 de ani, dar nu putem realiza lucrul acesta decât dacă guvernăm bine, dacă efectele guvernării noastre aduc beneficii pentru cetățenii români și dacă guvernăm cu fața spre oameni. Acest lucru îl poate face PNL, doar cu acea reprezentare guvernamentală pe care o hotărăște partidul și baza lui.

Eu nu sunt profet, nu știu ce se va întâmpla pe 25 septembrie și nu am tranșat nimic. Ce pot să vă spun, în schimb, este că voi da tot ceea ce este mai bun din mine pentru a vă convinge că merit să conduc PNL în următorii 4 ani, nu pentru mine, nu pentru cei din jurul meu, ci pentru fiecare membru al PNL și pentru România", a scris Ludovic Orban pe Facebook.

"Dragi colegi, voi toţi sunteţi pentru mine, indiferent de opţiune, colegii mei, nu sunteţi lichele şi nu sunteţi trădători. Voi sunteţi toţi colegii mei, indiferent de care va fi rezultatul în 25 septembrie sau astăzi, pentru că noi suntem până la urmă liberali, iar liberalismul înseamnă să ai opinii diferite, să respecţi opinia celorlalţi', a arătat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel