Moțiune cenzură. Alianță PNL-PRO România împotriva Guvernului

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat că moțiunea de cenzură va fi depusă vineri. 

Raluca Turcan a avut o întâlnire la Palatul Parlamentului cu deputaţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, reprezentanţii Pro România.

”Întâlnirea de astăzi (joi - n.r.) a fost una foarte bună, în special pe termen lung, pentru că am abordat, pe de-o parte, subiectul moţiunii de cenzură şi, pe de altă parte, soluţii pentru credibilizarea instituţiei Parlamentului României şi pentru identificarea de soluţii durabile pe termen lung pentru dezvoltarea României şi creşterea bunăstării oamenilor. În privinţa moţiunii de cenzură, pot să spun că am discutat cu cei doi reprezentanţi ai partidului Pro România să transmitem textul acestei moţiuni, să analizeze modul în care acest text răspunde obiectivului de a sancţiona Guvernul actual şi urmează să ne comunice răspunsul şi poziţia oficială până mâine, când intenţionăm să depunem această moţiune de cenzură”, a spus Turcan după întrevedere.

[citeste si]

Ea a adăugat că subiectul legat de moţiunea de cenzură nu a fost abordat în sensul înlocuirii lui Mihai Tudose cu altcineva, ci s-a discutat şi despre ce va urma dacă acest Guvern va fi demis.

”Dacă vrem să stopăm lipsa de predictibilitate, scăderea puterii de cumpărare, destabilizarea instituţiilor din România, acest Guvern trebuie să plece acasă şi provocarea noastră este ce punem în loc, cum punem în loc şi dacă oamenii vor crede mai mult că aceasta va fi soluţia corectă pentru România”, a adăugat Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel