Mihai Fifor, în locul lui Ilie Sârbu la Senat. Ce spune Liviu Dragnea

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, luni, că Mihai Fifor a fost validat de Biroul Permanent Național al partidului ca lider al grupului PSD de la Senat, informație apărută în presă de duminică. 

"A fost o informare în cadrul Biroului Permanent Național despre alegerile care au avut loc aseară (n.r. duminică) la grupul de la Senat. Noul lider al senatorilor, după retragerea domnului Ilie Sârbu, este Mihai Fifor. Un om în care colegii au avut încredere și care a fost validat de BPN astăzi. De asemenea, și-au ales reprezentanții noștri în Biroul permanent al Senatului, precum și ceilalți colegi care asigură conducerea grupului, viceliderii și secretarul", a precizat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă la finalul BPN al partidului, potrivit Agerpres.

"Va avea o colaborare la fel de eficientă cu colegii de la UNPR și de la ALDE. Este important ca grupul de la Senat să fie la fel de bine structurat și eficient așa cum a fost până acum", a mai declarat Liviu Dragnea.

Acesta a susținut că le va transmite colegilor de la Cameră și Senat câteva puncte de vedere despre cum vede el că ar trebui să funcționeze "atât grupul, cât și Camera Deputaților și Senatul, în ansamblu". Președintele interimar al PSD a precizat: "Eu o să discut și cu colegii din Coaliție acest lucru". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel