Michael Jordan, 100 mil. dolari pentru o apariție de 2 ore. Răspunsul surprinzător al baschetbalistului

Superstarul NBA Michael Jordan s-a retras acum mulți ani de zile, însă numele său rămâne unul cu rezonanță în lumea baschetului.

Superstarul NBA Michael Jordan s-a retras acum mulți ani de zile, însă numele său rămâne unul cu rezonanță în lumea baschetului, conform CNN. Fostul star al Chicago Bulls nu a mai fost sub lumina reflectoarelor de când a renunțat la sport, aproape acum 20 de ani.

Decizia lui Jordan de a renunța la lumina reflectoarelor este una serioasă. Atât de serioasă încât a renunțat la o sumă uriașă pentru o apariție de doar două ore la un eveniment, a dezvăluit fostul său agent, David Falk.

$100.000.000 pentru două ore

„I-am pus pe masă o afacere pentru 100 milioane dolari. Tot ce trebuia să facă, pe lângă să își prezinte numele și înfățișarea, era să apară două ore la un eveniment pentru a anunța înțelegerea, dar nu a vrut", a explicat agentul, fără să explice exact despre ce afacere era vorba.

„Dumnezeu să-l binecuvânteze. A fost atât de de succes încât are oportunitatea să facă orice naiba ar vrea și să nu facă ce nu vrea să facă. Admir foarte mult acest lucru. Este foarte, foarte selectiv cu lucrurile în care vrea să se implice", a continuat Falk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel