Metoda proastă prin care CNA vrea să curețe rahatul de la televiziuni

După ce CNC a interzis ”Nymphomaniac Vol. II”, CNA a închis postul Taraf TV. CNC a revenit asupra deciziei, sper că o va face și CNA.

Din păcate, multă lume s-a bucurat la aflarea veștii că CNA a închis postul Taraf TV. Explicația oficială este că CNA nu a prelungit licența postului, care va expira pe 15 februarie, din cauza unor nereguli în grila de programe și a sexualității din videoclipuri. De fapt, Laura Georgescu vrea să lupte împotriva manelelor așa cum vrea să lupte și împotriva tabloidizării.

Cred că CNA adoptă cea mai proastă metodă de a scoate de la televiziuni ceea ce consideră că nu ar trebui să apară: Să interzică. Nu, nu interzicerea este soluția! Mai ales când discutăm de un procent important din populație care ascultă genul acesta de muzică.

Eu fac parte dintre cei care nu susțin maneaua, dar consider că închiderea Taraf TV nu are niciun beneficiu. Cei care nu ascultă manele, oricum nu se uitau la acest post, iar maneliștii pot asculta pe internet ce vor.

Nu suntem în stare să prevenim probleme și apoi ne dăm cu capul de pereți când trebuie să le rezolvăm. Închiderea postului Taraf TV nu va diminua cu nimic succesul manelelor. Mulți copii vor dori în continuare să bage banii la chiloții pițipoancelor care fac twerking pe melodia lui Șușanu, în timp ce stau cu o țigară în gură și un pahar de whisky în mână.

Încep să cred că membrii CNA nu-și dau seama că maneliștii, precum și fanii lor sunt produse ale acestei societăți. Așadar, societatea are probleme. Copilul imită ce vede acasă și ce vede la școală. Dacă acasă se ascultă manele, atunci și copilul o va face. Se va duce apoi la școală unde își va influneța colegii și vor asculta și ei. Dacă vrem ca societatea noastră să nu-l mai aibă drept model pe Florin Salam, trebuie să participăm cu toții la schimbare. Schimbarea nu se face prin interzicere, ci prin educație! Iar rezultatele se vor vedea peste câteva generații.

Clipul de mai jos se află pe lista celor 15, interzise de CNA la televizor. Are peste 11 milioane de vizualizări pe Youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel