Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

Foto Instagram / Răzvan Simion
Foto Instagram / Răzvan Simion

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit, recent, vârsta de 18 ani. Pe lângă urările de la părinți și prieteni, a primit un mesaj și din partea iubitei tatălui său, Daliana Răducan.

Razvan Simion a postat o serie de imagini cu fiica sa și i-a transmis un mesaj emoționant, în mediul online. „S-au scurs 18 ani între cele două fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani”, este mesajul pe care Răzvan Simion l-a scris pe Instagram.

Ianca Simion a primit un mesaj și din partea iubitei tatălui său, Daliana Răducan. „La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, vioiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali!”, este mesajul postat de Daliana, într-un story pe Instagram, notează unica.ro.

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil după ce prezentatorul TV a ieșit din relația cu Lidia Buble, care a durat mai bine de cinci ani.

Citește și...

Ce îl sperie „cel mai tare” pe Răzvan Simion

Preotul Visarion Alexa a purtat un dialog cu Răzvan Simion. 

Vă redăm, în cele ce urmează, câteva idei din discuția lor:

Visarion Alexa: Există în psihologie o chestiune interesantă. Oamenii moderni au multe fobii, au multe frici. Pe primul loc nu e frica de moarte...

Răzvan Simion: ... e frica de sărăcie.

Visarion Alexa: Nu, frica de moarte e pe locul patru. Pe primul loc este frica de a vorbi în public. E fobia principală care îi chinuie pe mulți. Tu ești o persoană publică. Te văd la matinal, dimineața, cu Dani... sunteți ca peștele în apă...

Răzvan Simion: Da, avem și multe meciuri în picioare, cum ar zice fotbaliștii. Facem asta de foarte mult timp și o facem consecvent.

Visarion Alexa: Ai avut trac?

Răzvan Simion: Am avut. Și acum am un soi de trac, ar trebui să treacă zece minute să pot să fiu relaxat. Oamenii au frica asta pentru că așa au fost construiți. Este educația care ni s-a dat. Dacă te scotea la tablă, înghețai... Acum e la mare modă neuroștiința. Mi se că, în cei doi ani de pandemie, am putut să vorbim despre lucrurile acestea fără să ne considere cineva plecați. Am putut să vorbim și de Dumnezeu și de neuroștiință. Și de felul în care ne raportăm la ceva ce nu vedem.

Visarion Alexa: Din orice poți să înveți ceva.

(...)

Visarion Alexa: Spune-mi despre lumea în care vor crește copiii tăi. O pregătești într-un fel?

Răzvan Simion: Eu nu le pregătesc nimic. Nu sufăr așa de, cum să spun, de gândurile că sunt vreun constructor de ceva. Nu aș putea să schimb lucruri.  (...) În teorie, și eu ar trebui să fac ceva. (...) Nu pot să-mi dau seama cum va fi lumea peste 20 de ani. Lucrurile au evoluat atât de rapid. Când am venit eu în București, în 2013, orașul s-a schimbat până acum. Tehnologia, felul în care interacționez cu prietenii. Cred că asta mă sperie cel mai tare. Petrecem mai mult timp pe un grup de WhatsApp decât petrecem undeva povestind și uitându-ne în ochi.

Visarion Alexa: Mai faci asta cu copiii tăi? Stați la masă împreună?

Răzvan Simion: E complicat... Nu poți să ceri chestiunea asta omului modern, care și-a schimbat și programul de lucru, care ajunge acasă pe la 18.30... Nu îi mai poți cere să pună toată familia acasă. (...) Generația tânără trăiește mai ancorată în acum decât am trăit noi. Prima întrebare era unde te vezi peste cinci ani. Ei sunt despre acum, trăiesc acum și nu își fac planuri diverse. (...) O lume mai bună ar fi o lume a înțelegerii, a iubirii și a iertării. 

Declarațiile au fost făcute în podcastul „Pâine și sare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel