Meme Stoica, gest fără precedent în spatele gratiilor

Condamnarea pe care a primit-o în „Dosarul Transferurilor”, trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, l-a distrus efectiv pe Mihai Stoica.

Dacă până acum, vizitele prietenilor şi ale familiei l-au făcut pe fostul manager al Stelei să suporte mai uşor şederea în spatele gratiilor, dar acum nimic nu pare să îl mai scoată din starea de depresie în care a căzut, din nou.

După ce a şi-a ispăşit mai mult de jumătate din pedeapsă, Mihai Stoica spera din tot sufletul că va primi din partea comisiei de eliberare condiţionată un verdict pozitiv şi va putea părăsi celula Penitenciarului Jilava, dar acest lucru nu s-a întâmplat, chiar dacă purtarea lui a fost una de excepţie în spatele gratiilor.

Cum aşteptările pe care le avea în urma înfăţişării în faţa comisiei i-au fost înşelate, fostul manager al Stelei a recurs la un gest extrem, care i-a speriat atât pe colegii de celulă, cât şi pe angajaţii penitenciarului. Mihai Stoica a intrat pur şi simplu în refuz de hrană, semn că starea de depresie pe care o avea s-a accentuat, ba mai mult, nici măcar nu mai vede o calea de a o depăşi, scrie Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel