Membrii PNL din Comisia Nana nu vin la ședințe. Un liberal dezvăluie care ar fi motivul

Comisia Nana
Comisia Nana

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al Comisiei parlamentare Nana, a anunțat miercuri că membrii PNL nu se prezintă la ședințele comisiei de anchetă, iar un senator PNL a dezvăluit care ar putea fi motivele absențelor.

"Colegii liberali nu au fost prezenți la lucrările comisiei, nici reprezentantul UDMR, nici al PP-DD. Au fost doar reprezentanții PSD și reprezentantul PC. Nu cred că este normal, pentru că eu știu că este un dosar greu, mulți se feresc, mulți se ascund, se tem de consecințe neplăcute, dar până la urmă suntem cu toții parlamentari și dacă vrem să arătăm publicului și celor care ne-au ales că suntem folositori și că nu ne primim leafa degeaba, eu cred că trebuie să fim serioși, să ne prezentăm la program. Dacă am fost desemnați de către grupul parlamentar într-o comisie, să ne facem datoria, după putința cunoștințelor noastre și experienței și să lăsăm în urma noastră o activitate cinstită, serioasă, profesionistă", a spus Gabriela Firea, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

"Dl Nicolicea, care a devenit ministru, a fost înlocuit și, de asemenea, dl deputat Adam (PSD), pentru că a avut o intervenție medicală și nu a mai putut participa, a fost înlocuit. Cât privește celelalte formațiuni, este normal să acționeze de aceeași manieră. Dacă cei patru reprezentanți ai PNL au motive întemeiate să nu mai participe, PNL-ul trebuie să-i înlocuiască", a continuat ea.

Nu e dispoziție de partid

Prezent în emisiune, senatorul liberal Corneliu Dobrițoiu a declarat că absențele parlamentarilor din Comisia Nana nu vin ca urmare a unei dispoziții de partid.

"Eu cred că cel mai bine, dacă sunt motive individuale, problema trebuie adusă în fața Biroului Permanent. (...) N-ar fi exclus să fie niște motive personale. Trebuie văzut de ce natură sunt acele motive. Și dacă oamenii au anumite temeri de ANI, de mama lui ANI sau de alte structuri, foarte bine, oamenii aceștia pot fi înlocuiți", a explicat Corneliu Dobrițoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel