MAYWEATHER-McGREGOR, 26 august, REZULTAT

Meciul anului în box, între Floyd Mayweather și Conor McGregor are loc în SUA pe 26 august. Românii vor putea vedea meciul conform fusului orar la ora 7:00, în dimineața zilei de 27 august. 

Mayweather vs McGregor: Revenit în ring special pentru acest meci, care îi va aduce un profit estimat de 350 milioane dolari, Mayweather și-a exprimat încrederea totală în arbitrul luptei" de la Las Vegas, Robert Byrd.

Mayweather vs McGregor: În vârstă de 40 ani, Floyd Mayweather a câștigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist, 26 dintre ele înainte de limită. În cazul unui succes în fața irlandezului, americanul va egala recordul de 50 de victorii al legendarului boxer Rocky Marciano. Însă cel supranumit "Money" susține că acest lucru nu reprezintă "o prioritate" pentru el.

Floyd Mayweather- Conor McGregor: Lupta va avea loc pe T-Mobile Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, construită nu departe de "Strip", bulevardul principal al capitalei mondiale a cazinourilor și jocurilor de noroc.

"Este un meci pe care îl vezi o singură dată în viață", a explicat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions.

"Este, de departe, cea mai importantă luptă pe care am organizat-o vreodată", a spus la rândul său, Dan White, președintele UFC, cel mai puternic campionat de arte marțiale mixte (MMA), cu care McGregor se află sub contract.

"Vom depăși rețetele generate de meciul Pacquiao/Maiweater. Această luptă va atrage mai multă lume la nivel internațional, deoarece Conor este foarte popular în Australia, în Brazilia sau în Europa", a adăugat White.

"Meciul secolului", cum a fost denumit duelul dintre Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, organizat în mai 2015, după interminabile negocieri, a generat peste 400 milioane dolari doar din rețetele tv, un record pentru lumea boxului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel