Maticiuc, la concertul Carla's Dreams: Când a apărut el pe scenă cred că s-au speriat

Codin Maticiuc a povestit un episod emoționant de la un concert Carla's Dreams.

"Am fost aseara la Carla's. Senzational acest artist, caci este artist #panalasange. Am vazut cateva mii de oameni care cand a apărut el pe scena cred ca s-au speriat sau ceva caci și-au pus toti telefoanele in asa fel in dreptul fetei încât sa nu-l mai vada. S-au uitat apoi tot concertul la el printr-un ecran de telefon in timp ce eu strigam: ba, e live! Ati mai si plătit pentru asta!

Mi s-a facut pielea de găina la: Nascut in Moldova (deși nu sunt), Unde, Ne bucuram in ciuda lor (cand mii de mâini înmănușate aplaudau spre cer) si la Sange (ca Sange).

La final m-am oprit la băieții de la Tshirt Factory.ro care inca vindeau hanorace, tricouri si CD-uri si am mai stat cu ei.

Dupa închiderea casei o fata a mai vrut un cd. M-am agitat cumva sa i-l dau si prinzând cumva curaj mi-a spus ca băiețelul ei are sindromul Down si ca e fan absolut Carla's. M-a întrebat daca undeva, cândva il poate aduce sa faca o poza împreuna. I-am raspuns ca găsesc eu o solutie chiar daca nu stiu exact cum voi face asta. Avea ochii in lacrimi. Lacrimi din acelea mari care apar doar la extremele de bucurie si tristete. Asa ca, sa stii ca la urmatorul tau concert, băiete, am sa fac cumva sa ajung backstage la tine cu o fata din Bacau si băiețelul ei. Sa nu zici ca nu ți-am zis. Hai, v-am cuprins", a spus Codin Maticiuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel