Marius Copil- Mirza Basici, REZULTAT finală ATP Sofia

Marius Copil a pierdut prima finală ATP a carierei, fiind învins în ultimul act de la Sofia de bosniacul Mirza Basici.

Românul a pierdut în trei seturi un meci extrem de disputat, scor 6-7 (8), 7-6 (4), 4-6, după două ore și 28 de minute de joc.

Început greu de meci

Copil a început mai greu partida, iar Basici a dictat ritmul jocului în startul primului set. Bosniacul a făcut rapid break, a condus cu 2-1, dar Copil a recuperat la 4-5, a egalat la 5, și a trimis ulterior manșa în tie-break.

Acolo, Copil a condus cu 4-1, dar nu a reușit să-și mențină avantajul. Basici a fost mai inspirat în punctele importante și și-a adjudecat tie-break-ul la 6.

Revenire în setul doi

Românul a început în forță setul secund, a făcut break și și-a menținut avantajul până la 5-4. Acolo, Copil a ratat o minge de set, iar Basici a făcut re-break.

La fel ca în prima manșă, setul secund s-a dus la tie-break, unde Copil nu a mai făcut greșelile din primul set: românul a fost constant la serviciu, pe care și l-a pierdut o singură dată, și a câștigat tie-break-ul la 4.

Finalul dramatic

Decisivul a fost unul dramatic. Copil și Basici au mers cap la cap până la 4-4, dar bosniacul a reușit un game excelent și a trecut în avantaj. Basici a închis meciul fără probleme, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel