Maluma face furori în noul său videoclip, "ADMV". Arată ca un bătrânel de 80 de ani - VIDEO

Maluma
Maluma

Maluma, unul dintre cei mai iubiți cântăreți contemporani, face furori cu noul său videoclip, în care este transformat radical.

Până acum, Maluma și-a obișnuit fanii cu ipostaze hot, mișcări lascive și multă piele la vedere, în videoclipurile sale. Însă de această dată, artistul s-a gândit să facă o schimbare radicală, în noul său videoclip pentru piesa „ADMV". Titlul noului single se traduce – „Amor De Mi Vida" – Iubirea vieții mele - și face referire la o frumoasă poveste de dragoste, care durează o viață întreagă.

Din bad boy, Maluma a devenit un bătrânel simpatic de 80 de ani, care își aduce aminte cu drag de iubirea vieții sale.

Maluma a devenit melancolic

„M-am trezit la 4 dimineața și am stat la machiaj până la ora 9. Când am deschis ochii și m-am privit în oglindă, am zis: Doamne, arăt la fel ca bunicul, tatăl mamei mele!", a declarat columbianul pentru Billboard.

După ce nu a putut călători la premiile Grammy, „am luat un caiac în mijlocul oceanului și am început să mă gândesc la prioritățile mele. Mi-am dat seama că investesc atât de multă energie, atât de mult timp în carieră, încât uitam de mine, de spiritul meu și de lucrurile importante din viață, precum familia mea, cum ar fi să găsesc acea iubire a vieții mele. [...] Am obosit să ascult doar versuri despre diamante sau mașini Ferrari. Sunt lucruri mai importante", a declarat Maluma. 

Despre iubirea adevărată, cântărețul din Medellin a declarat: „Cred în iubirea adevărată. Pur și simplu nu am găsit-o. Dar chiar vreau să îmbătrânesc alături de cineva".

Întrebat ce va face după ridicarea carantinei, Maluma a spus: "Cred că mă duc direct la casa bunicilor mei. Locuiesc aici în Medellin, într-un apartament mic. Ei îmbătrânesc..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel