Macovei: Voi anunţa public dacă voi mai candida la PE

Monica Macovei a declarat, duminică, că va anunţa public dacă va mai candida pentru un nou mandat în Legislativul european, "indiferent din ce poziţie şi din ce partid". Despre cazul în care Cristian Preda era exclus din PDL, europarlamentarul a declarat că ar fi demisionat din partid.

 Întrebată dacă a discutat cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, pe acest subiect, Macovei a spus: "Nu, am primit doar un telefon de scuze că a spus că nu a ştiut că am depus cererea de intenţie de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European. Eu şi Cristian Preda am fost singurii care am făcut, în termen, această cerere, conform statutului, cu un an înainte de începerea campaniei electorale".

 Ea a adăgat că a depus această cerere, dar aceasta nu înseamna că decizia sa de a candida pentru PE este certă.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat astăzi că a fost solidară cu Cristian Preda atunci când conducerea PDL a discutat despre excluderea sa şi că "era gata" să-şi dea demisia dacă acesta ar fi fost eliminat din partid.

 Demisionam dacă Preda era exclus din PDL

"Eu am fost solidară cu Cristian Preda când s-a discutat excluderea sa. Luni, săptămâna trecută, m-am trezit la şase dimineaţa să-mi scriu demisia dacă este exclus. Tot noi am decis că, dacă nu este exclus, rămânem în PDL", a precizat Monica Macovei , întrebată în legătură cu suspendarea lui Cristian Preda pe o perioadă de şase luni din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel