Lupta Ponta - Iohannis, în sondajele PNL. Cifre-șoc pentru liberal

Prezidențiabilul Alianței Creștin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, spune că lupta dintre el și premierul Victor Ponta este mult mai strânsă în sondajele comandate de PNL decât în cele făcute publice de unele insitute.

Iohannis a comentat, luni seara, la Digi 24, pe marginea unui sondaj Avangarde care îl cota pe Victor Ponta cu 42% în primul tur și pe edilul Sibiului cu 28%.

"Cunosc sondajele pe care le-am comandat noi și ele arată bine. Adică suntem amândoi cu trei în față. Vom vedea. Cel mai bun sondaj este votul. Sondajele indică niște trenduri și ne arată dacă candidatul are tendință de creștere, de descreștere sau de a rămâne pe un palier. Aceste sondaje au o marjă de eroare foarte mare și unii au tendința să folosească această marjă de eroare adăugând, acolo unde trebuie și scăzând acolo unde trebuie să dea prost. Nu trebuie să le luăm ca lucruri date. Ele nu mă îngrijorează deloc. Dimpotrivă, îmi dau optimism", a spus Iohannis.

Surse liberale apropiate campaniei lui Iohannis au declarat pentru DC News că în sondajele PNL Klaus Iohannis este cotat cu 32%, în timp ce premierul Ponta are o intenție de vot de 37%.

Puși să aleagă între candidații Victor Ponta și Klaus Iohannis, 57% dintre respondenți ar vota cu liderul PSD, în vreme ce președintele PNL ar fi preferat de către 43% dintre români, conform sondajului Avangarde.

SONDAJ AVANGARDE: Ponta, peste 40%. Iohannis e sub scorul ACL. PMP, peste PLR la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel