LUNĂ PLINĂ în Rac, 22 decembrie. Coincide cu alt eveniment important

Lună
Lună

Pe 22 decembrie, ora 19.49 în România, va fi Lună Plină, la 0 grade în semnul Racului.

LUNĂ PLINĂ, 22 decembrie 2018. Așadar, pe 22 decembrie, Luna Plină va avea loc în semnul Racului, cunoscut pentru sensibilitate și stări emoționale puternice. Astronomii o caracterizează ca fiind cea mai lungă fază de lună plină a întregului an cu o imensă vibrație energetică. În plus, tot la data de 22 decembrie va avea loc și solstițiul de iarnă. Scott Sutherland de la Weather Network a declarat că „este cea mai lungă Lună Plină a întregului an. Din decembrie 2018, când a fost pe cer timp de 15 ore și 54 de minute pe data de 20-21 decembrie, nu am mai văzut o Lună Plină care să dureze atât de mult", se precizează pe express.co.uk.

LUNĂ PLINĂ, 22 decembrie 2018. În opoziție cu Lună Plină în Rac se va afla Soarele, ceea ce poate evidenția și activa mici crize personale sau interioare ale nativilor. Cu toate acestea, Luna plină va crea un aspect benefic cu Uranus. Energia negativă, ostilitatea, supărarea vor fi lăsate deoparte.

LUNĂ PLINĂ, 22 decembrie 2018. Vor urma schimbări, fiind deschisă calea către oportunități neașteptate. Va fi un moment de împlinire și mulțumire pentru mulți Gemeni pentru că va avea loc în „casa Banilor" din astrograma lor. Multe zodii vor simți nevoia de a ne retrage în sânul familiei și a ne petrece cât mai mult timp înconjurați de cei dragi.

Vezi și: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel