Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!

Rodica Mitu / 01 dec 2018 / 23:06 Salveaza PDF Comentarii

Astrologul Daniela Simulescu, într-un mesaj publicat pe Facebook, a susținut că tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, va schimba modul în care e percepută feminitatea la nivel global.

„Tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, va schimba total modul cum este văzută feminitatea la nivel global. Taurul este semnul conservatorismului, confortului și al feminității clasice. Zodie de altfel guvernată de Venus, planetă corespondentă Zeiței Afroditei. Dar Uranus (excentricul, androginul, rebelul) este ca un extraterestru care când o ia la puricat pe Venus, nu dă doi bani pe "că așa trebuie să se comporte o fată", "că trebuie să fii mai manierată" etc. Ci îi va deschide orizonturile astfel încât să vadă altfel lumea. Cu siguranță, lupta pentru egalitate de drepturi va cunoaște noi direcții, iar femeile își vor da seama că de ele depinde să primească ceea ce merită, nu de mila altora.

De aceea vor cere cu voce puternică salarii mari și aceelași beneficii ca bărbații. În următorii șapte ani nu vor mai plânge femeile că nu își găsesc "prințul de pe calul alb" (un mare bullshit care creează așteptări depresive încă din copilărie). Ci vor plânge bărbații. De ce? Pentru că se vor aștepta să o găsească pe "frumoasa din pădurea adormită" sau "zâna cea bună". Și nu vor avea de unde. Secetă! Pa, puiu! Iar cei mai afectați vor fi băiețeii lu' mămică. Ăștia nu vor înțelege deloc de ce nu găsesc tiparul matern.

Doamnelor și domnișoarelor, vin vremuri interesante pentru noi. Domnilor, pregătiți-vă pentru că toate metodele de agățat știute nu vor mai funcționa deloc!", a transmis Daniela Simulescu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26