Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Astrolog: Ce trebuie să ai în vedere

Rodica Mitu / 05 noi 2018 / 13:06 Salveaza PDF Comentarii
Lună
Descriere foto: Lună

„Miercuri, putem pune în aplicare orice proiect și plan pentru că fenomenul de Luna Nouă în constelația Scorpion aduce un nou început pentru fiecare”, a transmis astrologul Ioan Burculeț, acesta precizând că „depinde de noi cum vom direcționa energia lunară”.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. Miercuri, 7 noiembrie, „putem demara noi începuturi, planuri și proiecte în care implicarea să fie maximală. Fenomenul de Lună Nouă în constelația Scorpion predispune la acest aspect important. Orice început va fi promițător și, dacă vom avea continuitatea necesară, ajungem în cele din urmă la realizare”, conform astrologului Ioan Burculeț.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. „Trebuie să avem în vedere după ora prânzului la tendința de a fi autoritari cu persoanele din jurul nostru care poate fi exteriorizată. Faptul că nu vom tolera autoritatea sau că ne vom pierde cu firea din cauza unor greșeli din trecut care pot veni aici și acum în prezent ca formă de manifestare, pot cauza acel stres de care nu avem nevoie pe întreg parcursul zilei. Aspectele comunicării pe toate planurile pot avea de suferit dacă nu ne vom tempera din punct de vedere emoțional, astfel încât putem să ne focusăm și să direcționăm greșit potențialul nostru!”, precizează acesta.

Lună Nouă, 7 noiembrie 2018. „Faptul că tranzitul Nodului Nord în constelația Capricorn este vizibil va coincide cu formele de manifestare din planul financiar. Pentru acest sector de activitate va trebui să luăm în calcul un echilibru în achiziții, cheltuieli și gestionarea nuanțelor care au directă legătură cu bunurile materiale, posesiunile, și acțiunile noastre care vizează investițiile!”, potrivit astrologului.
 
 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24