Ludovic Orban, sprijin pentru moţiune. Există o nemulţumire mare în partidul de guvernământ

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a explicat, duminică seara, stadiul negocierilor pentru moţiunea de cenzură, care va fi citită luni în Parlament şi votată miercuri.

Ludovic Orban a declarat, telefonic, la România Tv, despre moţiunea de cenzură, că stadiul în care se află duminică este cel al negocierilor. Alte declaraţii:

- Ne bazăm pe sprijinul semnatarilor şi, evident, şi pe sprijinul altora. Suntem la nivel de discuţii cu toţi parlamentarii. Există o nemulţumire mare în partidul de guvernământ

- Ori aleg cu Dragnea, ori cu România.

- Nu ştim încă cum se vor poziţiona UDMR şi nici cei de la minorităţi. Suntem în discuţii.

- Negocierile continuă. E greu să evaluez câte voturi adunăm. Depinde cum se poziţionează ALDE şi PSD. dacă îi lasă liberi să voteze. E prematur să facem o evaluare. Discuţiile continuă.

- Preşedintele României a spus exact ceea ce crede şi ceea ce este vizibil. Dorinţa preşedinteleui să vadă acest Guvern plecat este evidentă.

- Dacă pică Guvernul, în ceea priveşte soluţia ea se va prefigura în urma negocierilor. Noi ca partid suntem pregătiţi să ne asumăm răspunderea guvernării, cu condiţia să avem o majoritate parlamentară capabilă să susţină un program de guvernare. Nu am detalii despre o eventuală formulă., Acum este important să eliberăm România de acest clan care conduce România. Vom aduce în loc un Guvern mai bun." a spus Orban la România Tv.

Vezi şi: Moţiune de cenzură. Orban, discuţii cu UDMR după avertizarea PPE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel