Ludovic Orban îi va înmâna o declaraţie de susţinere vicepremierului moldovean, Andrei Năstase

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi va înmâna vicepremierului Republicii Moldova, Andrei Năstase, o declaraţie de susţinere, în numele aleşilor locali liberali din România, vineri, la Sibiu, cu ocazia unei dezbateri despre administraţia eficientă, la care vor participa primari, parlamentari şi europarlamentari, potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES.

"Vineri, cu ocazia evenimentului de la Sibiu va avea loc şi înmânarea domnului Andrei Năstase a Declaraţiei de susţinere a eforturilor de implementare a principiilor europene în administraţiile locale din Republica Moldova, document semnat în numele aleşilor locali PNL din România de către preşedintele PNL, domnul Ludovic Orban, prin care colegii noştri din consilii locale şi judeţene îşi manifesta disponibilitatea de a participa alături de omologii lor la modernizarea administraţiilor locale de dincolo de Prut", se arată în comunicatul de presă al PNL Sibiu.

Potrivit sursei citate, în urma dezbaterii liberale de la Sibiu va fi adoptată şi o rezoluţie care va cuprinde soluţiile propuse de către PNL pentru dezvoltarea unui sistem public în folosul cetăţenilor.

"PNL Sibiu a lansat în urmă cu un an seria de întâlniri 'Soluţii liberale' organizaţia noastră fiind convinsă de necesitatea dialogului continuu cu reprezentanţii domeniilor-cheie din societatea românească. Specialişti din Educaţie, Sănătate, reprezentanţi ai mediului de afaceri ne-au transmis opiniile lor de îmbunătăţire a activităţilor şi acelaşi lucru il vor face acum primarii liberali cu experienţa. O administraţie eficientă este ţelul Partidului Naţional Liberal, iar drumul până la ea este creionat de cei care au demonstrat în comunităţile în care au fost aleşi că se poate", a declarat preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel