Lucian Bute luptă pentru centura de campion mondial. LIVETEXT

Lucian Bute luptă din nou cu centura pe masă împotriva lui Jack Badou, iar câștigătorul va fi deținătorul centurii la categoria supermijlocie.

La 36 de ani, Bute a trecut fără probleme categoria. Cu o săptămână înainte de meci, conform regulamentului WBC, Bute nu avea voie să aibă mai mult de 4,1 kilograme peste limita categoriei. Gălăţeanul a avut însă doar 2,2 kilograme în plus.

LIVETEXT:

Decizia oficială: 117-111 primul arbitru pentru Jack, 114-114 doi arbitri. Astfel, partida e declarată ca terminată la EGALITATE!

Runda 12: Cei doi pugiliști se lovesc reciproc, dar niciunul nu vine cu o lovitură câștigătoare. Bute s-a dus la bătaie, însă stânga mult așteptată n-a venit și acum decizia stă în mâinile arbitrilor.

Runda 11: Lui Badou Jack îi convine stilul de luptă al lui Bute și continuă să-și păstreze avantajul în fața românului. Deși a forțat ceva mai mult, Lucian nu are deloc lovituri convingătoare. La finalul reprizei, Jack a lovit după gong, dar i-a transmis arbitrului că n-a auzit când s-a sfârșit runda.

Runda 10: Badou Jack continuă în același stil, cu lovituri multe la corp care să-i taie răsuflarea românului. Bute ripostează, însă loviturile sale sunt mult prea ușoare. Totuși, românului i-a intrat un croșeu.

Runda 9: Lui Badou Jack îi mai intră o lovitură în figura lui Bute. Lucian pare un pic nedumerit la finalul acestei reprize.

Runda 8: Suporterii români îl încurajează pe Bute, dar loviturile sale cu stânga parcă nu mai sunt atât de puternice cum erau cândva. În acest ritm îi va fi dificil să-i ia centura lui Badou Jack.

Runda 7. A fost o repriză în care ambii pugiliști au căutat lovitura decisivă, dar multe din atacurile lor s-au oprit în garda adversarului. Lucian Bute a fost însă mai ofensiv.

Runda 6. A fost o repriză mult mai echilibrată, iar Lucian Bute pare că a lovit ceva mai clar. Pugilistul român a câștigat la limită această rundă.

Runda 5. Badou Jack a câștigat clar această rundă. Câteva lovituri puternice direcționate spre corpul adversarului l-au destabilizat serios pe Lucian Bute.

Runda 4. Lucian Bute a fost mai convingător în această rundă. Câteva croșee bine plasate s-au oprit în bărbia adversarului. Bute pare că a câștigat această rundă.

[citeste si]

Runda 3. Din păcate, Jack Badou lovește mai clar și pare a fi câștigat și această rundă.

Runda 2. Și aceasta a fost extrem de echilibrată, cei doi pugiliști lansând lovituri foarte puternice, dar fără efect asupra adversarului. Badou Jack a lovit mai mult pe contre și pare a fi câștigat la limită această rundă.

Runda 1. Nici unul dintre cei doi boxeri nu a vrut să riște nimic. Pe finalul reprizei, Lucian Bute și-a arăta intențiile ofensive și a lansat câteva lovituri, care s-au oprit în garda lui Jack Badou.
A început runda 1. Cei doi pugiliști se studiază. Deocamdată, nimeni nu atacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel