Liviu Dragnea, despre Victor Ponta: A fost imposibil de acceptat. A durut foarte mult

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marți, la Antena 3, despre Victor Ponta. 

”Nu putem să zicem că nu s-a întâmplat nimic şi brusc s-a ajuns în situaţia asta. A fost o supărare când şi-a dat demisia pe Facebook. Eu m-am supărat foarte tare. Era duminică, trebuia să ne întâlnim. M-a sunat cineva şi mi-a spus. Asta a durut. Nu-l acuz pentru plecarea din funcţia de prim-ministru. Mi-a părut rău că nu s-a discutat în partid. El era în centrul unei presiuni uriaşe. 99% din această presiune era contrafăcută, să-l determine să-şi dea demisia. Pe urmă au fost atitudini incorecte în timpul alegerilor locale. Niciun sprijin pentru Gabriela Firea. L-a sprijinit pe Piedone împotriva candidatului nostru. Pe urmă au fost alte atacuri împotriva partidului.” a subliniat Liviu Dragnea. 

”Ceea ce a durut cel mai mult a fost că pozele lui au fost în campanie pe afișele PRU. A fost imposibil de acceptat”, a mărturisit Liviu Dragnea. 

Liderul PSD a adăugat: ”Au continuat atacurile. Mi-a dat demisia în alb, am rupt-o”.

Mai mult, Liviu Dragnea susține că Victor Ponta nu a fost exclus din PSD. S-a autoexclus. A făcut-o singur.” El a explicat că exista o prevedere în statutul PSD prin care era interzis ca un membru PSD să susțină un alt guvern și dacă se întâmplă acest lucru se autoexclude, ceea ce Victor Ponta a făcut. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel