Liviu Dragnea, către Andreea Crețulescu: Faceți niște afirmații foarte grave

Liviu Dragnea a fost invitat, joi seară, la România TV, unde a avut un schimb de replici cu Andreea Crețulescu în cazul dosarului "Diaspora".

Iată câteva replici din dialogul celor doi:

Andreea Crețulescu: Domnule Dragnea, spunea procurorul general, la un moment dat, că în dosarul Diaspora vor fi audiate și anchetate mai multe persoane. Titus Corlățean deja a fost chemat la DNA în calitate de martor. Dumneavoastră v-ați implicat ca șef de campanie atunci, iar în declarațiile publice v-ați opus deschiderii mai multor secții de vot pe motiv că ar fi ilegal și ar contravine unor decizii ale Ministerului de Externe.

Liviu Dragnea: Dumneavoastră mă acuzați acum?

Andreea Crețulescu: Eu vă prezint faptele.

Liviu Dragnea: Faceți niște afirmații foarte grave; că eu m-am opus deschiderii unor secții. Dacă țineți să mă duc mâine la DNA... faceți niște afirmații foarte grave. Eu nu m-am opus și nu știu pe nimeni din Guvern sau din PSD care s-a opus deschiderii unor secții de votare în Diaspora. Repet: nu am cunoștințe că cineva din Guvern s-a opus să se înființeze secții de votare. Ceea ce știu este că toate preverile legale au fost respectate.

(...)

Andreea Crețulescu: Credeți că veți fi chemat în calitate de martor în această poveste?

Liviu Dragnea: Eu cred că nu. De ce să fiu eu chemat sau altcineva? A fost atributul exclusiv al Ministerului de Externe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel