LIVE SCORE SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC, meci ROMÂNIA - GERMANIA în FED CUP

Simona Halep (6 WTA) a învins-o, sâmbătă, pe Andrea Petkovic, numărul 30 mondial, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4 și România a restabilit egalitatea (1-1) la finalul primei zile a întâlnirii cu Germania, din cadrul barajului de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup. Duminică se joacă meciurile Simona Halep - Angelique Kerber și Irina Begu - Andrea Petkovici, apoi, dacă este cazul, și partida de dublu.

Susținută de un public frenetic, Simona Halep a început bine partida și a preluat conducerea rapid cu 2-1, pentru ca ulterior să își mărească diferența la două ghemuri. La scorul de 3-1, Simona Halep a dat emoții spectatorilor prezenți în sală, împiedicându-se în momentul în care a încercat să ajungă o minge. Ea s-a accidentat la glezna stângă și a avut nevoie de intervenția medicului pentru a putea continua.

Iar revenirea a fost dificilă, ea pierzându-și prima oară serviciul, chiar dacă a a avut o minge de ghem. Deși a egalat la 3, jucătoarea germană nu a putut face față presiunii create de numărul șase mondial și a pierdut următoarele două ghemuri. Halep a condus cu 5-3 pentru ca în final să își adjudece primul set cu 6-4.

Setul numărul doi a început aproximativ la fel ca primul, cu 1-0 pentru Petkovic și 2-1 pentru Simona Halep după un break al acesteia în ghemul al treilea. Din păcate, la acel moment, Simona Halep a chemat din nou medicul din cauza aceleiași glezne. Dar intervenția medicului a fost de scurtă durată, iar jucătoarea română s-a întors rapid pe teren.

La scorul de 3-1, Petkovic s-a văzut nevoită să forțeze și a reușit să câștige trei ghemuri la rând, preluând pentru prima oară conducerea cu 4-3. Halep a întors însă scorul din nou și la 5-4 a servit pentru meci. Dar Petkovic a demonstrat că poate să joace sub presiune și să gestioneze momentele dificile, reușind break-ul și ducând setul în tiebreak. Acolo unde s-a și impus cu 7-5, aducând egalitatea pe tabelă, 1-1.

Setul decisiv a fost echilibrat până în ghemul al șaselea, când jucătoarea română a reușit break-ul și s-a desprins la 4-2. Cu mai multă încredere și beneficiind de greșelile neforțate din ce în ce mai dese ale adversarei, Halep a dus scorul la 5-3 și a servit pentru a doua oară pentru meci. Dar și de data aceasta numărul șase mondial a ratat șansa de a câștiga. În ghemul următor însă, pe serviciul adversarei, Halep și-a adjudecat prima dintre cele două mingi de meci și a adus primul punct României după 2 ore și 49 de minute de joc.

Halep a reușit în acest meci 3 ași (Petkovic doar unul), a comis 5 duble greșeli (Petkovic două) și a făcut 48 de erori neforțate, față de cele 54 ale adversarei.

Simona Halep (24 de ani) și Andrea Petkovic (28 de ani) se întâlniseră până acum de șase ori, jucătoarea română câștigând cinci meciuri și pierzând unul. Ultima oară, cele două s-au întâlnit august 2015, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, unde Halep s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-2, după două ore și 40 de minute de joc.

În primul meci al întâlnirii România — Germania, Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 6-2, 6-3.

Conform tragerii la sorți, duminică, în meciul de la ora 13,00 al confruntării România — Germania, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, se vor întâlni Simona Halep, numărul șase mondial, și Angelique Kerber (3 WTA).

Al doilea meci de simplu al zilei de duminică le va opune pe Irina Begu (35 WTA) și Andrea Petkovic (30 WTA).

La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu și Annika Beck/Julia Goerges.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

În rândurile de mai jos, puteți vedea desfășurarea meciului dintre Simona Halep și Andrea Petkovic.

SETUL 3: SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Simona Halep a câștigat setul trei cu 6 - 4.

6 - 4

5 - 4

5 - 3

4 - 3

- 2

3 - 2

2 - 2

2 - 1

1 - 1

1 - 0

0 - 0

SETUL 2: SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Andrea Petkovic a condus cu 6-3 în tie-break și avut trei mingi de set. Simona Halep a reușit să recupereze doar două, iar sportiva din Germania s-a impus cu 7-5, câștigând setul al doilea.

6 - 7

6 - 6

5 - 6

5 - 5

5 - 4

4 - 4

3 - 4

3 - 3

3 - 2

3 - 1

2 - 1

1 - 1

0 - 1

0 - 0

SETUL 1: SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE

6-4. Simona câștigă primul set.

5-4. Simona Halep conduce, însă meciul este strâns.

4-3. Simona Halep preia din nou conducerea. 

3-3. Simona Este egalată. Petkovic nu se dă bătută în fața Simonei.

Meciul a fost oprit câteva minute. Simona Halep a avut nevoie de un masaj la gleznă și a cerut "medical timeout". Jucătoarea noastră a călcat strâmb la un moment dat.

3-2. Petkovic rezistă. Simona a avut 40-15. Nemțioaca a jucat, iar gameul a durat 10 minute!

3-1. Simona se distanțează la două game-uri.

2-1. Simona Halep preia conducerea!

1-1. Cele două jucătoarese află la egalitate. Simona Halep trebuie să câștige meciul pentru ca România să egaleze Germania.

- Al doilea meci dintre România și Germania, de la Fed Cup, a început. Andrea Petkovic servește.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Simona Halep, numărul șase mondial, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca avantajează echipa națională de Fed Cup în barajul cu Germania pentru menținerea în Grupa Mondială.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Simona Halep s-a arătat mulțumită de faptul că nu va evolua în primul meci al zilei de sâmbătă, pentru că va avea mai mult timp să se acomodeze cu atmosfera din sală.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. "Mie întotdeauna mi-a plăcut să joc în primul meci, dar acum chiar ziceam înainte de tragere că poate ar fi bine să joc al doilea meci, ca să mă obișnuiesc mai mult. Și așa a fost, acum sper să fie un lucru pozitiv și să câștig mâine. Va fi un meci greu, am jucat de multe ori cu Andrea Petkovic. Am și câștigat împotriva ei, dar vom vedea. Suntem pregătite de această întâlnire și sper să fim bine", a spus Simona Halep, care a evoluat în deschiderea precedentului meci din Fed Cup, cel cu Cehia din luna februarie, și a pierdut în fața Karolinei Pliskova.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Simona Halep (24 de ani) și Andrea Petkovic (28 de ani) s-au întâlnit până acum de șase ori, jucătoarea română câștigând cinci meciuri și pierzând unul. Ultima oară, cele două s-au întâlnit august 2015, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, unde Halep s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-2, după două ore și 40 de minute de joc.

[citeste si]

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Conform tragerii la sorți de vineri, Irina Begu (35 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber, numărul trei mondial, sâmbătă, de la ora 13,00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul șase mondial, și Andrea Petkovic (30 WTA).

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Duminică, de la ora 13,00, este programat meciul dintre Halep și Kerber, urmat de ultima partidă de simplu, dintre Begu și Petkovic.La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu și Annika Beck/Julia Goerges.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. În februarie, în primul tur al competiției, România a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu 3-2, tot la Cluj-Napoca, în timp ce Germania a pierdut cu 2-3 în fața Elveției, la Leipzig.Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC LIVE SCORE. Meciul dintre Simona Halep și Andrea Petkovic va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel