LIVE SCORE IRINA BEGU - MONICA PUIG în OPTIMILE de FINALĂ de la Charleston

Irina Begu
Irina Begu

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. Irina Begu o întâlnește în optimile de finală ale turneului WTA de la Charleston (SUA) pe portoricana Monica Puig. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. Irina Begu o va avea ca adversară în optimile de finală ale turneului WTA de la Charleston (SUA) pe portoricana Monica Puig.

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. Monica Puig a învins-o miercuri în două seturi, 7-5, 6-2, pe germanca Andrea Petkovic, cap de serie numărul 6 la această competiție, dotată cu premii în valoare totală de 687.900 dolari.

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. Irina Begu, numărul 13 pe lista capilor de serie, a trecut la rândul ei în turul secund, cu 6-4, 4-6, 6-2 de americanca Bethanie Mattek-Sands, după 2 ore și 27 minute de joc.

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. Tot miercuri, americanca Venus Williams, a treia favorită a acestui turneu, s-a calificat în optimile de finală după victoria cu 6-4, 6-2 înregistrată în fața compatrioatei sale Alison Riske. Italianca Sara Errani (nr.5) a acces, la rândul ei, în aceeași fază după ce s-a impus cu 6-0, 6-3 în fața kazahei Iaroslava Șvedova.

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. În schimb, elvețianca Belinda Bencic, cap de serie numărul 2, a părăsit competiție în urma înfrângerii categorice suferite în fața rusoaicei Elena Vesnina, scor 6-1, 6-1.

IRINA BEGU - MONICA PUIG LIVE SCORE. Meciul dintre Irina Begu și Monica Puig va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO la o dată care va fi anunțată în curând de organizatori.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel