LIVE SCORE IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER, meci ROMÂNIA - GERMANIA în FED CUP

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu (35 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber, numărul trei mondial, sâmbătă, de la ora 13:00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Germaniei din Fed Cup. Meciul dintre Irina Begu și Angelique Kerber este programat pentru sâmbătă, ora 13:00 și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER --> 2-6, 3-6.

6-3. Germania conduce România cu 1-0, la Fed Cup.

5-3. Nemțoaica se află la un pas de a câștiga meciul.

4-3. Irina nu renunță la luptă și reduce din diferență!

4-2. Angelique Kerber mai câștigă un game, iar Irina se află în pericolul de a pierde meciul.

3-2. Irina Begu reduce din diferență după ce a câștigat un game care a durat un sfert de oră.

3-1. Kerber se distanțează în al doilea set.

2-1. Jucătoarea din Germania preia conducerea.

1-1. Kerber reușește să egaleze.

1-0. Irina Begu câștigă primul game al setului secund.

A începtul SETUL 2

2-6. Angelique Kerber câștigă primul set. Nemțoaica a condus cu 30-0, însă Irina reușit să conducă cu 40-30 pe 3 greșeli neforțate ale adversarei. În cele din urmă, Kerber a câștigat setul cu un AS.

2-5. Irina mai ia un game. Chiar dacă este greu să revină în acest set, este important ca ea să joace cât mai mult pentru a-și intra în ritm.

1-5. Irina Begu se îndreaptă cu pași repezi spre pierderea primului set. Meciul nu este însă pierdut.

1-4. Jucătoarea din Germania face un pas important spre câștigarea primului set al meciului. Kerber are niște lovituri de forehand extrem de bune.

1-3. Angelique Kerber mărește din nou diferența.

1-2. Irina Begu reduce din diferență, într-un game în care a reuști primul AS al meciului.

0-2. Nemțioacă câștigă și al doilea game.

0-1. Kerber câștigă primul game al meciului. Irina Begu a început cu o dublă greșeală.

- A început SETUL 1. Irina Begu este prima la serviciu.

- Jucătoarele se încălzesc pe teren.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu și Angelique Kerber au mai jucat împreună de câteva ori.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu și Angelique Kerber s-au întâlnit până acum de cinci ori, jucătoarea germană conducând cu 3-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit la 8 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, unde jucătoarea germană s-a impus cu 6-2, 6-3.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Conform tragerii la sorți de vineri, Irina Begu o va întâlni pe Angelique Kerber, sâmbătă, de la ora 13:00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu a declarat că știe cum să abordeze din punct de vedere tactic întâlnirea de sâmbătă cu Angelique Kerber, mai ales că anul trecut a învins-o pe aceasta în turneul de la Roma, disputat tot pe zgură.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Irina Begu a mai spus că presiunea din meciul de deschidere a întâlnirii cu Germania va fi pe umerii adversarei sale.

[citeste si]

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. "Faptul că jucăm acasă ne ajută foarte mult. Publicul a fost de fiecare dată în spatele nostru și ne-a ajutat, așa că mâine cred că presiunea va fi pe Kerber, nu pe mine", a explicat numărul 35 mondial.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. În februarie, în primul tur al competiției, România a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu 3-2, tot la Cluj-Napoca, în timp ce Germania a pierdut cu 2-3 în fața Elveției, la Leipzig.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE. Meciul dintre Irina Begu și Angelique Kerber este programat pentru sâmbătă, ora 13:00 și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel